TURALCAT, la Confederació del Turisme Rural Català

 

Regala Turisme Rural és el portal de promoció del sistema de Caixes i Xecs Regal dels allotjaments rurals catalans integrats dins la confederació TURALCAT.

 

TURALCAT (Confederació del Turisme Rural i l’Agroturisme de Catalunya) és una entitat sense ànim de lucre creada el maig de 2006, que treballa amb el doble objectiu d’impulsar el turisme rural de Catalunya i contribuir a garantir un desenvolupament sostenible per al medi rural català.

Dins de la confederació TURALCAT s’hi apleguen la Federació de Turisme Rural de les Terres de Lleida, la Federació d’Agroturisme de les Comarques d’Interior i una munió d’associacions comarcals de turisme rural.

 

Treballant per assolir els objectius fundacionals, hem preparat la proposta de Caixes i Xecs Regal que trobareu en aquest portal.

 

En aquesta plataforma trobaràs l’única oferta de Caixes i Xecs Regal sense comissions.

A diferència d’altres propostes que trobareu en el mercat, l’import de les Caixes i Xecs Regal que s’ofereixen en aquest portal van a parar íntegrament a les famílies que presten el servei d’allotjament, que únicament fan una aportació simbòlica per ajudar a cobrir les despeses d’enviament de les caixes i xecs regal.