Instruccions per gaudir del teu regal:

Condicions Generals:

 

Durada de la Caixa o Xec Regal i dels Caps de Setmana Romàntics:

La durada de cada obsequi, tant de la modalitat “Caixa Regal” com de la modalitat “Xec Regal” o “Cap de Setmana Romàntic” és de 1 any a partir de la data de compra.

Nota:

Cal tenir en compte que les Caixes i Xecs Regal, o els  “Caps de Setmana Romàntics” suposen una oferta especial que no és acumulable amb altres descomptes o promocions que ofereixi l’allotjament rural escollit.

 

Com gaudir d’una Caixa Regal o un Cap de setmana Romàntic?

 

Per gaudir d’un Cap de Setmana Romàntic o una Caixa Regal que us hagin obsequiat, caldrà seguir el procediment descrit a continuació:

 1. Quan vulgui activar la Caixa Regal o el Cap de Setmana Romàntic rebut caldrà que introduïu les vostres dades juntament amb els darrers números del codi de barres que us hauran entregat en aquest formulari on-line:  https://goo.gl/forms/DUsGx1mYSW4VXfjx2
 2. Rebreu immediatament un mail de confirmació indicant que la seva Caixa Regal o el Cap de Setmana Romàntic ja està activat.
 3. Quan vulgueu reservar unes dates per a gaudir de la Caixa Regal o el Cap de Setmana Romàntic caldrà que cerqueu els allotjaments que més us agradin entre els que trobareu en la fitxa de cada tipus de Caixa o Cap de Setmana Romàntic dins de www.regalaturismerural.cat.
 4. Contacteu amb els propietaris de cada allotjament, identifiqueu-vos com a receptor d’una Caixa o el Cap de Setmana Romàntic i confirmi si tenen disponibilitat per a les dates en que vol gaudir del seu regal.

(Recomanació: cal fer la reserva amb molt de temps per evitar que l’allotjament que desitjeu reservar ja tingui ocupades les dates que us interessen)

 1. Quan hagi acordat unes dates amb un allotjament que li interessi, aquest li enviarà un mail confirmant les dates reservades.
 2. I ja està! Ja podeu gaudir de la vostra Caixa Regal.

 

Com gaudir d’un Xec Regal?

 

Per gaudir d’un Xec Regal que us hagin obsequiat, caldrà seguir el procediment descrit a continuació:

 1. Quan vulgueu activar la Caixa Regal rebuda caldrà introduir les vostres dades juntament amb els darrers números del codi de barres que us hauran entregat en aquest formulari on-line:  https://goo.gl/forms/DUsGx1mYSW4VXfjx2
 2. Rebreu immediatament un mail de confirmació indicant que el vostre Xec Regal ja està activat.
 3. Quan vulgueu reservar unes dates per a gaudir del Xec Regal caldrà que cerqueu els allotjaments que més us agradin entre els que trobareu dins la fitxa de cada tipus de Xec Regal en el portal www.regalaturismerural.cat.
 4. Contacteu amb els propietaris de cada allotjament, identifiqueu-vos com a receptor d’un Xec Regal i confirmeu si tenen disponibilitat per a les dates en que voleu gaudir del vostre regal.

(Recomanació: cal fer la reserva amb molt de temps per evitar que l’allotjament que desitjeu reservar ja tingui ocupades les dates que us interessen)

 1. Quan hàgiu acordat unes dates amb l’allotjament que us interessi, aquest us enviarà un mail confirmant les dates reservades.
 2. I ja està! Ja podeu gaudir del vostre Xec Regal.

El propietari de l’allotjament reservat us descomptarà l’import del Xec del cost total de l’estada en l’allotjament.