Cap de Setmana Romàntic

Especial gran confort!

Preu: 450€

Allotjament:

2 nits (divendres tarda a diumenge migdia) per a 2 persones en una esplèndida casa rural (de 4 a 6 places) amb instal·lacions de gran confort, reservada exclusivament per a la parella

 

Descripció de l’experiència i serveis inclosos:

Per gaudir d’un cap de setmana molt especial en parella, allotjats en una casa rural molt bonica, de gran qualitat, reservada exclusivament per a vosaltres.

El divendres a la nit us rebran amb una benvinguda molt especial, amb la llar de foc encesa, una ampolla de cava a punt d’obrir.

Us acollirem a l’allotjament amb tot preparat per a embolcallar-vos en una atmosfera molt romàntica (espelmes aromàtiques, un rosa roja sobre el coixí, bombons, …).

Podreu assaborir un sopar fred davant la llar de foc degustant una selecció de productes locals (embotits, formatges i molt més).

Després d’un descans reparador, us esperarà un esmorzar especial per a recuperar forces i començar el nou dia amb energia: una deliciosa xocolata amb melindros i altres llaminadures.

I per la tarda podreu gaudir del capvespre veient com el sol es va ponent lentament des d’un indret molt especial.

I el diumenge podreu passejar tranquil·lament pels indrets més romàntics de la contrada, tot gaudint de la natura i la serenor del camp.

Un cap de setmana inoblidable!

Pots escollir l’allotjament que més t’agradi *:

*Acabem d’iniciar aquesta campanya i en breu anirem afegint noves opcions d’allotjament